Gyakran Ismételt Kérdések

Természetesen. Amennyiben úgy látja, hogy a honlapunkon feltüntetett csomagjaink nem tartalmazzák az Önnek szükséges funkciót vagy lehetőséget, kérjük keresse munkatársainkat, akik pontos árajánlatot adnak a fejlesztésre. Fontos tudnia, hogy ajánlataink ún. kötelező jellegű ajánlatok, vagyis az ajánlatban megjelölt időpontig történő megrendelésig garantáljuk Önnek az árat.

Előleget nem szükséges fizetnie, a fizetési határidő pedig a honlap átadása előtt esedékes. A folyamat a következő:

Megrendelés » Fejlesztés » Számlázás » Fizetés » Weboldal aktiválása (átadása)

Személyes találkozó nem szükséges, valamennyi megbeszélés telefonon, emailben vagy Skype-on megoldott. A Skype – os konzultáció nagy előnye a képernyő megosztás, ahol a szerkesztés esetleges kérdéseit is át tudjuk beszélni, illetve a gyakorlatban bemutatni a weboldal használatát. Valamennyi csomagunkhoz Skype-konzultációt is biztosítunk, a részleteket megtalálja a csomagok leírásánál (Weboldal készítés).

A fejlesztéshez szükséges fájlokat

• feltöltheti Ügyfélkapunkra a Támogatási jegy beküldése menüpontban,
• elküldheti emailben,
• elküldheti Google Drive-on,
• feltöltheti FTP tárhelyünkre.

A weboldal készítést – a kezdeti programozói szakaszt kivéve – nyomon követheti egy ideiglenesen, kizárólag az Ön számára létrehozott címen. Itt az éppen aktuális weboldalt megtekintheti, véleményezheti, módosításokat kérhet, sőt, ki is próbálhatja az adminisztrációs felületen a szerkesztést.

Mindezt azért biztosítjuk megrendelőinknek, hogy

• a fejlesztést a folyamat legnagyobb része alatt követhessék,
• kontrollálhassák, és amennyiben szükségesnek látják,
• módosításokat kérhessenek.
Mindezt azért, mert közel 20 éves tapasztalatunk szerint sokkal hatékonyabb a munkavégzés, és sokkal meggyőzőbb a végeredmény akkor, ha a megrendelő nem szakaszonként, vagy a fejlesztés végén szembesül az eredménnyel, hanem a fejlesztést szorosan nyomon követheti. A fejlesztő részéről is sokkal hatékonyabb, ha kisebb módosításokat kell végrehajtani menet közben, mintsem a végén relatíve nagy, szerkezeti átalakításokat végezni.

Pontosan azt jelenti, hogy annyi oldalt és képet használhat, amennyit csak szeretne. Ha Ön naponta 50 blogbejegyzést, 150 képpel, 15 oldallal szeretne létrehozni, ezt minden korlátozás nélkül megteheti. Két dolog jelenthet problémát: az Ön ideje, illetve a tárhely mérete: a feltöltött képek a webtárhelyén kerülnek elhelyezésre, ezért egy idő után a tárhely megtelhet – nyilván ez függ a képek számától és méretétől, másrészt a tárhely méretétől. Szerencsére a tárhelyek bővíthető kapacitással rendelkeznek.

Nem, nincs tárhely-függőségünk. A weboldalt bármilyen tárhelyre feltöltjük, illetve átadjuk annak a személynek, aki a feltöltést végzi.

Hasznos információk a weboldal készítésről