A megrendelés folyamata

A megrendelés akkor válik hivatalossá, amikor azt a SkyNetwork visszaigazolja. A megrendelést nem kell megelőznie feltétlenül árajánlatnak vagy aláírt szerződésnek. A megrendelés minimális adminisztrációs lépése a Megrendelőlap kitöltése.

Természetesen ez nem zárja ki a szerződéssel vagy árajánlattal kiegészített megrendelést. Kérjük, olvassa el ÁSZF-ünket a további információkért.

A megrendelés beérkezése és visszaigazolása után bekérjük megrendelőinktől a szükséges információkat, A programozás kezdeti szakaszában már szerencsés, ha ismerjük a weboldal végleges funkcióit.

A következő szakaszban elküldjük Megrendelőnknek az oldal munkaváltozatát tartalmazó URL címet, ahol az éppen aktuális változatot tekintheti meg. Ez az oldal folyamatosan frissül a munka során, és a későbbiekben szintén ezen a címen elérhető végleges változat kerül áthelyezésre a végleges tárhelyre/domainre.

A munkaváltozatot azért osztjuk meg Önnel, hogy közreműködésével, véleményezésével és iránymutatásaival még tökéletesebb honlapot készítsünk Önnek.

Ne vonakodjon tehát véleményét megosztani velünk: az a célunk, hogy ne az átadás előtt, hanem jóval korábban, a programozás során tudjuk elvégezni azokat a módosításokat, amelyek az Ön elvárt végeredményhez vezetnek. Ez nem csak a megrendelőnek hasznos, de a munkatársainknak is: a módosítások sokkal egyszerűbben elvégezhetők a kezdeti munkafázisban, mint az átadás előtt.