SPECIÁLIS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldal készítés szállásadóknak

HOTELWEB

Korlátlan oldalból és képből álló honlap könnyen kezelhető, átlátható admin felülettel

Letisztult weboldal design, amely retina reszponzív megjelenést biztosít (ez egy számítógépekre, táblagépekre és mobilszközökre is optimalizált tartalom)

Slideshow (animált képek szöveggel, háttér előtt, amelyben kép, video, vagy link is elhelyezhető)

Hírlevél-kezelő

Korlátlan űrlap, az eredményekről email-ek, akár pdf-ben, akár a weboldalról letölthető formában

Facebook, YouTube és Google Maps integráció – „Tetszik” gomb, Facebook LikeBox (X embernek tetszik, arcokkal), Youtube-video beágyazás

Keresőprogramokra (Google) optimalizált tartalom

Google Maps (térkép) és Streetviews, Google Analytics (látogatottság-mérés), közösségi oldalak (Google+, Twitter, Facebook), Youtube (videók) integráció

“Szép” URL-ek (pl. hu/legujabb-hireink), sitemap, egyéni hibaoldal, szabadszavas keresés

Korlátlan nyelv és pénznem hozzáadása

Szobák: kategorizált oldalak, csoportosítás, adatlappal; csatolható média: kép, videó; dokumentum csatolása (pfd, doc, xls, stb.), kiemeléssel (akciók, kiemelt szobák vagy véletlenszerűen megjelenített szobák igény szerinti oldalakon való megjelenéssel), szűréssel

Felhasználói regisztráció, regisztrációhoz kötött tartalom megtekintése felhasználók részére. Felhasználók kezelése (engedélyezés, letiltás, export és import)

Híroldalak, főoldali hírdobozok automatizált megjelenéssel, csoportonként aloldalakkal, hozzászólásokkal, megosztásokkal, multimédia tartalommal, regionális megjelentetéssel

Hotel-modulok: szobatípusok, szobák, foglaltsági táblázat, online foglalás, szobákhoz rendelhető galériák

Szobatípusok, szobák

Korlátlan szobatípus, majd ezek alapján “szoba” oldal hozható létre. Árak beállítása általános árak, időszakok, általános – kivételekkel, vagy akár napok szerint. Részletes adatlap, galéria, opcionálisan felhasználói vélemény is hozzárendelhető a szobákhoz. Online megtekinthető szabad szálláshelyek, amely a felhasználói foglalás után, vagy adminisztrátori foglalás bejegyzés után azonnal frissül, a foglalt vagy megvásárolt napokra a szoba a továbbiakban nem elérhető.

Online foglalás vagy fizetés

Az online foglalás megerősítéseként elérhető a szállás kifizetése vagy előleg fizetése, amely történhet átutalással, PayPal számlával, bankkártyával.

Weboldal készítés Ingatlairodáknak

SKYHOMES

Ingatlan adatbázis

A weboldal tartalmaz egy ingatlan adatbázist, amelyben az ingatlanok meghatározott kritériumok alapján csoportosíthatók.

Egy ingatlan adatlapjára a kért mezők felvitele történhet, amely később bővíthető (pl. alapterület, szobaszám, állapot, építőanyag, stb.)

Google Maps

Az ingatlanok megjelenítése térképen, egyszerű felviteli móddal. A cím megadása után a honlap automatikusan megjeleníti a térképet. Amennyiben nem kíván pontos címet megadni, az oldal hozzávetőleges térképet generál (pl. utca, kerület vagy városrész megjelenítésével).

Google Streetview

Pontos cím megadása esetén engedélyezhető a Google Streetview, vagyis a böngésző az utcakép alapján is tájékozódhat az ingatlanról.

Ügynök/kapcsolattartó

Az egyes ingatlanokhoz ügynök vagy kapcsolattartó is hozzárendelhető, akinek adatai, elérhetőségei megjelennek az ingatlan adatainál.

Főoldali slide

Kiválasztott ingatlanok 1. számú képe és rövid leírása megjelenhet a főoldalon, slideshow-ként.

Keresés, szűrés

Lehetőség van a főoldalon és az aloldalakon ingatlanok keresésére, és a feltételeknek megfelelő találatok listázására, akár térképen is.

Kiemelt ingatlanok

Ingatlanok kiemelése slideshow-ban, főoldali vagy aloldali helyeken.

Érdeklődő űrlap ingatlanonként

Valamennyi találatnál van lehetőség “Érdekel az ingatlan!” kezdetű űrlapot kitölteni, amelyet a beküldés után a hirdető (ügynök) kap meg emailben.

Térképes keresés/megjelenítés

Korlátlan fotó

Az ingatlanokhoz korlátlan számú kép feltöltése megengedett.

Videó beágyazása

Youtube – videó bármely ingatlanhoz egyszerűen feltölthető – csak másolja a videó webcímét a Video – mezőbe!

Egyedi, a fentiektől eltérő megoldást keres?
Kérje árajánlatunkat!